• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Supersmud

Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, er endelig tilbake i Arendal med et nytt soloshow! Forestillingen har fått navnet «Supersmud» og hadde premiere på Ole Bull Scene i Bergen og spiller etter nyttår på Latter i Oslo. Forestillingen har pr. i dag solgt over 65 000 billetter. Dagfinn Lyngbø har hatt kjempesuksess med forestillingene «Ka e’ vitsen?» (2005), «Evolusjon» (2008) og «Stereo» (2012), som til sammen har solgt ca. 400 000 billetter og har mottatt ikke mindre enn åtte Komipriser, noe som understreker hans posisjon som landets mest populære komiker. Dagfinn har også denne gangen med seg sin faste musiker, Bjarte Jørgensen.

Supersmud med Dagfinn Lyngbø er satt opp klokken 19:00 og 21:00 (du kan velge tidspunkt når du bestiller)

Gled dere til et helaften fylt av standup og musikalsk humor av og med selveste, Dagfinn Lyngbø.

«Lyngbø er i en særklasse, vi ler så tårene triller!» – Morgenklubben med Loven & Co (Radio Norge)

«Super-Dagfinn imponerer igjen» – VG

«Proft gjennomført, detaljrikt, smart, velformulert og uforutsigbart» – Dagbladet

«Lyngbø for president!» – Aftenposten