• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Konsert

Agder Brass har fått æren av å lage en konsert sammen med selveste Rein Alexander, en av Norges mest profilerte sangere. I dag er han en skolert og selvlært, rutinert formidler og tolker av mange musikalske stilarter, og som han selv sier, forsøker han hele tiden å utfordre seg selv. Norge, USA, Island, England, Italia og Sverige er steder han har kalt hjemme, både som student og profesjonell. Utmerkelsene ved skoler som Royal Academy of Music, og The Reykjavik academy of Singing and Vocal Arts, og ikke minst det norske folks klare tale i TV konkurransen Kjempesjansen 2003, har vært godt fundament for videre utvikling og dedikasjon. Rein Alexander har gjort utallige TV-opptredener, konserter og turneer som tilsammen utgjør flere hundre konserter for et stort publikum. Han har også blant annet spilt Jean Valjean i musikalen «Les Miserable» med stor suksess.

Agder Brass er Sørlandets beste brassband for amatører. De har mange dyktige medlemmer som er spredt over begge Agderfylkene. De er også så heldig at de har en inspirerende dirigent i Thomas Swatland, som holder nivået vårt oppe til enhver tid. Agder Brass er vant til å jobbe hardt og gjøre gode konserter, da de deltar på større konkurranser som SIDDIS og NM i Bergen hvert år. De holder også konserter og stiller på diverse spilleoppdrag rundt omkring i Agder. Agder brass leverer konserter med god kvalitet som det er verd å få med seg!

Konserten vil i hovedsak bestå av stykker fra kjente musikaler. Blant annet vil det fremføres flere sanger fra musikalen «Les Miserable». Kjente stykker som «You raise me up» og «Time to say goodbye» vil få en plass i denne konserten. Agder Brass vil også fremføre noen flotte brass band stykker, som vil være verd å få med seg. Konferansier for konserten vil være Karl Johan Emmanuelsen og dirigent for Agder Brass er Thomas Swatland. I tillegg er Eva Jonassen Tungesvik med som gjesteartist.