• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Cafékonsert Musikkens Venner:
Fra Bach til Bernstein

Saxofonvartetten Rollin’ Phones har i over 30 år gledet publikum i mange land. De gjestet oss med stor suksess i 2015. Kvartetten har base i Stockholm, men et av medlemmene er Tove Nylund fra Arendal.

Kvartetten er kjent for sitt høye kunstneriske nivå. I tillegg vektlegger de å spille en del av verkene utenat for å kommunisere bedre med publikum. Deres muntlige presentasjon av programmet binder konserten sammen.

Fra Bach til Bernstein er et spennende og underholdende konsertprogram med musikk blant annet av 100-årsjubilanten Leonard Bernstein, den amerikanske komponisten David Maslanka og den store mester Johann Sebastian Bach.

Tove Nylund – sopransaxofon, Kristin Uglar – altsaxofon, Edith Bakker – tenorsaxofon, Neta Norén – barytonsaxofon.

Musikkens Venner byr på et stykke kake og kaffe i pausen.

www.rollinphones.se

Foto: Pelle Piano