Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Aust-Agder musikkråd jubilerer

I november fyller Aust-Agder musikkråd 40 år og markerer jubileet med en storslått jubileumskonsert. Musikkrådet gir konserten som gave og publikum har derfor fri entré.

Publikum får servert et tverrsnitt fra fylkets musikkliv, – alt fra korps og kor, band og strykeorkester, klassisk kammermusikk og folkemusikk i skjønn forening.

Utøverne er både fritidsmusikere og profesjonelle musikere.

Det blir mange musikere på scenen og programmet blir en herlig miks fra flere musikksjangre.

Medvirkende utøvere og ensembler:
Agder Camerata
Fjære & Grimstad skolekorps
Lørdagsskolens strykeorkester
Setesdal Spelemannslag
Underwing
Vegår Vocale
Vinnere av Ung klassisk

Aust-Agder musikkråd er kompetanse- og servicesenter for all organisert og uorganisert musikkvirksomhet i fylket. Musikkrådet har 35 medlemsorganisasjoner som spenner fra yrkes- til fritidsmusikere, de fleste typer ensembler, enkeltutøvere, dirigenter, konsertarrangører, og mye mer.

Musikkrådet er regionledd av Norsk musikkråd, som er musikklivets nasjonale fellesorgan med mer enn 250 000 medlemmer. Fra 2020 vil Aust- og Vest-Agder musikkråd slå seg sammen til Agder musikkråd.

Mer info: www.musikk.no/aust-agder