Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Cafékonsert

5 essensielle ledd; 4 urfremføringer av verk for 3 utøvere; 2 duoer; 1 soloverk
På konsert med Agder Camerata vil publikum få oppleve de fem essensielle ledd i fødselen til et nytt stykke klassisk musikk: Komponisten – komponistens idé – notene til stykket – utøveren – publikum. Å treffe komponistene og høre hvorfor/hvordan de skrev musikken gir et nærere forhold til musikktradisjonen. Det er som å holde hender med Beethoven via Liszt, Grieg, og Stravinsky.

I år har programmet 4 urfremføringer, alle trioer av forskjellige konstellasjoner. I tillegg presenteres to duoer og ett soloverk. Publikum vil helt sikkert finne noe de vil like, men kanskje også noe man ikke liker så godt. Det er lov!

Agder Camerata 2019: Tora Røstvik – fløyte, Olga Rakvåg – fiolin, Randi C. P. Birkeland – cello, Espen Jensen – gitar og Erik Haugan Aasland – klaver.

Musikk av: Rolf Gupta, Anna Jastrzebska, Espen Jensen, Vidar Kristensen, Kjell Marcussen, Jan Erik Pettersen og Kari Matti Tamper.

Konserten er en del av en turné med 10 konserter.

Arrangørene byr på et stykke kake og kaffe i pausen.

Foto (Erik Haugan Aasland): Mona Hauglid Foto