Cafékonsert Musikkens Venner Arendal

Bjørn Rønnekleiv, klarinett, Randi C. P. Birkeland, cello og Hui-Hsuan Wang, klaver har gjestet Musikkens Venner ved flere anledninger tidligere, men dette er første gangen de kommer sammen som ensemble. De byr på et svært spennende program med både trioer og duoer. Nino Rota, mest kjent for musikken til «Gudfaren», har også skrevet en mengde konsertmusikk fylt med drømmende, varme melodier, lengsel og melankoli som plutselig blir avbrutt av glade, energiske, ja nesten sirkusaktige passasjer. Dette blir et spennende bekjentskap for publikum. Programmet vil også bestå av musikk av Malcolm Arnold, Øistein Sommerfeldt, og kanskje litt Piazzolla. Det vil også bli et gjenhør med et av verkene Musikkens Venner bestilte til 60-årssjubileet i 2018, nemlig Vidar Kristensens Waves for Cello and Piano.

Musikkens Venner byr på et stykke kake og kaffe i pausen.