Willkommen – Bienvenue – Welcome!

Opplev en av verdens mest populære musikaler i Arendal!
Cabaret er en musikal som hadde premiere på Broadway i New York i 1966.

Det mest kjente nummeret er Willkommen, Bienvenue, Welcome. Sangene Mein Herr, Maybe This Time og Money, Money ble skrevet til filmversjonen, Arendal Musikkteater har valgt å ta med disse i sin oppsetning.

Bakteppet for Cabaret er Berlin på 1930 tallet da nazistene stadig får større innflytelse i det tyske samfunnet selv om Hitler ennå ikke har tatt makten. Den amerikanske forfatteren Cliff Bradshaw blir dratt inn i Berlins heftige natteliv der han møter cabaretsangerinnen Sally Bowles fra Kit Kat Club. Sydende liv, lyst, latter og begjær danner bakgrunnen for frisluppen kjærlighet i skyggen av fascisme og jødehat. Den oppkommende nazismen kaster også sin mørke skygge over kjærligheten mellom den aldrende frukthandleren Herr Schultz og hans vertinne Fräulein Schneider.