Plateslipp!

Johanne Flottorp og Åsmund Solberg kjente hverandre først som bitre fiender gjennom deres tilhørighet til IL Dristug og Froland IL. Men i 2007 endte de to opp som klassekamerater på Dahlske videregående skole og fant fort ut at de kunne begrave stridsøksen gjennom deres felles interesse for folkemusikk fra regionen.

Siden den gang har de reist i hver sin vei både geografisk og musikalsk. Men slåttemusikken hjemmefra har de alltid hatt med seg og som duo har de gjennom årene utviklet en særegen og original spillestil. Resultatet, det kommer i mars 2020 med debutalbumet «Heimespel». Dette er et album fylt av energiske slåtter fra Agder og Telemark med nye og spenstige arrangementer som de har utviklet gjennom årene.

Velkommen til en morsom kveld med lokal musikk, gode historier og et rykende ferskt Heimespel-album!

Johanne Flottorp – hardingfele og vokal, Åsmund Solberg – gitarer