Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

En festaften til inntekt for Rotarys internasjonale arbeid
Nok en gang arrangerer Nedenes Rotaryklubb en kulturell festaften. Rotaryklubben ønsker å kombinere et nyttig og spennende foredrag med en musikalsk opplevelse. Dette settes inn i en ramme som gjør forskjell for noen et annet sted i verden. Overskuddet fra kvelden går uavkortet til vårt prosjekt på Zanzibar. Vi er med på å bygge opp en brannskadeavdeling på det lokale sykehuset – et tilbud som i dag ikke finnes.

Kveldens foredragsholder:
Mads Fredrik Gilbert er en norsk lege og politiker (Rødt). Han er spesialist i anestesiologi og klinikkoverlege ved Akuttmedisinsk klinikk ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN)[1]. Han har vært professor II i akuttmedisin ved Universitetet i Tromsø siden 1995. Gilbert har i lang tid vært engasjert i solidaritetsarbeid i Palestina, og har en rekke ganger vært i legetjeneste i området.
I 2013 ble han tildelt St. Olavs Orden.

Musikalsk innslag:
Ole Paus tilhører det absolutte toppsjiktet av norske fortellere og formidlere, og etter mange års liv på veien og med talløse plateutgivelser og konserter – har han for lengst fått en fortjent plass i den norske folkesjelen. Ikke bare har Ole Paus markert seg som en av Norges største visesangere, men også som forfatter, skuespiller, og som en dedikert samfunnsskikkelse med sine, av og til, satiriske og samfunnskritiske tekster. En av Paus’ mest spilte sanger gjennom tidene, er «Mitt lille land» som ble ansett som et ironisk påfunn da den kom ut i 1994. Senere ble sangen imidlertid svært populær og den blir nå omtalt som Norges nasjonalhymne. Paus’ mange priser statuerer hans lange og brede karriere. På hylla finner vi flere Spellemannspriser blant annet «Årets Spellemann» og «juryens hederspris» samt «Solprisen» i 2014 og «Gammleng-prisen» i 1995.

Kveldens vertinne / konferansier:
Karen Kristine Blågestad – Kulturredaktør i Fedrelandsvennen

Overskuddet går uavkortet til rotaryklubbens prosjekt på Zanzibar.