Laster Arrangementer
Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Bak lukkede dører

Som byens politikere har Granerevyen gått bak lukkede dører, og der ble det funnet mye bra stoff til årets revy. 2019 har mye å by på gjennom valgkamp, Hoveskogens mange krumspring, glassheiser og alle byens sprengninger. Men også Eiendomsskatt, vekkelsesmøter, og bygging på Knubben er ivaretatt, og selvfølgelig har man et royalt sjamanistisk besøk i vente.

Det er en strålende opplagt gjeng på 10 dyktige revyskuespillere som står klare i kulissene og gleder seg til å levere en revy med smell. Helene, Gunn Mariann, Cato, Kenneth, Knut, Andreas, Lene, Lise og selvfølgelig Magne og Astrid er en sprudlende gjeng som i løpet av høsten har strømmet over av gode ideer sammen med tekstforfatterne. Granerevyens trofaste kapellmester Peter Haltorp har stødig hjulpet til med sang gjennom høsten, og på scenen stiller han med Jostein, Harald, May-Linne og Oddbjørn og sammen er de revyens eminente orkester. Instruktør Marianne Løge begynner nå å få Granerevyen under huden etter 11 år som instruktør for Granerevyen, og Revysjef Liffe holder med sin lange erfaring kontroll på alle involverte.

Granerevyen gleder seg til å ta publikum med inn bak de lukkede dører fra 2019, og vise en annen versjon av hva som skjer bak der. Dette blir garantert trim for lattermusklene og et snev av revygalskap.

God fornøyelse!

Mer info: www.granerevyen.no