Laster Arrangementer

Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk

I januar 2018 hadde trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk premiere på sin hyllest til Elvis, «In Memory of Elvis Gospel». Det ble mer enn 80 konserter og til høsten kommer trioen med oppfølgeren; «In Memory of Elvis Gospel vol.2».

13. desember kommer Flaata, Ackles og Busk, som nå har etablert band-navnet The FAB-3, med band og kor til Arendal Kulturhus med en helt unik oppsetting. De vil gi publikum det beste fra de to gospelproduksjonene krydret med en del av Elvis’ sine mest kjente juleinnspillinger. Dette blir den eneste konserten i år med en slik miks.

En samlet norsk presse har latt seg begeistre når The FAB-3 har tolket de mest kjente gospelinnspillingene som Elvis gjorde. Der anmelderne har kastet terning har de aldri fått dårligere enn en femmer.

Allerede fire år etter sitt gjennombrudd kom Elvis med sitt første gospelalbum. Det ble etterhvert mange plateinnspillinger hvor han tolket velkjente sanger og noen helt nye komposisjoner, som senere har blitt allemannseie. I løpet av hele sin karriere mottok Elvis (bare) tre Grammy – og de var alle for utgivelse av gospelalbum.

Så tett opp til jul er det naturlig at publikum settes i julestemning. Elvis spilte inn en del julesanger som er blant klassikerne – de blir det et gjenhør med. Vi tør garantere at denne konserten blir en minnerik opplevelse!

I løpet av kort tid blir det annonsert et lokalt kor fra Arendal som skal medvirke når vi inviterer til en kveld med gåsehud-faktor.