Du och jag farsan

«Du och jag farsan» er en konsertforestilling med udødelige svenske klassikere fra to av Skandinavias mest kjente visesangere, Fred Åkerström og Cornelis Vreeswijk.

Konsertforestillingen har gått sin seiersgang i Sverige de to siste årene, med utsolgte hus, hyllet av både media og publikum. Konserten fylte også Chat Noir i Oslo våren 2018. Jack Vreeswijk og Cajsa Stina Åkerström forlenger nå hyllest-turnéen til deres fedre og byr på et tilbakeblikk og tolkninger av to giganter og legender fra svensk musikkhistorie.

Publikum kan vente seg en varm og stemningsfull kveld der flere av de mest kjente og kjære låtene blir fremført sammen med anekdoter og historier fra deres innholdsrike liv. Selvfølgelig kommer det også eget materiale og andrefavoritter fra da og nå. Sitt ned og len deg tilbake, nyt en magisk kveld der svensk visehistorie tolkes når den er som aller best.

Jack Vreeswijk
Sønnen til en av de største svenske legendene Cornelis Vreeswijk, heltidsmusiker og artist. Jack har sluppet eget materiale og blitt kjent for sine personlige tolkninger av sin fars låtskatter. Jack har fått flere utmerkelser, har turnert flittig i mange år, har også turnert i Norge ved flere anledninger.

Cajsa-Stina Åkerström
Datter til en av Sveriges mest elskede trubadurer og visesanger Fred Åkerström. Hennes største hits «Av längtan till dig», «Fråga stjärnorna» og «Är det så här det känns att komma hem» er klassifisert som tidløs svensk musikkhistorie og har som flere av hennes album solgt til gull. Det siste albumet «Vreden och stormen», produsert av Peter Kvint, ble sluppet høsten 2015 og ble hyllet av et samstemt kritikerkorps. Cajsa-Stina turnerer flittig og har også gjort seg kjent som en fantastisk tolker av bl.a. Evert Taube og Ruben Nilsson. Hun har også en karriere som forfatter og kunstner.

Medvirkende: Cajsa-Stina Åkerström, Jack Vreeswijk, Petter Näse – gitar, Jakob Ellerstedt – piano, Hans Eriksson Backa – bass, Love Tholin –  gitar.

Spilletid: 2 time og 45 minutter inkl. pause

Les mer på: www.jack-cajsastina.se