3-retters meny, StarWorkers og Night Club Live

Julebord med alt i en pakke
Arendal Kulturhus inviterer til julebord med 3-retters meny, underholdning og nattklubb under ett og samme tak!

Etter en aperitiff i foajeen beveger man seg inn i Store Torungen hvor det er duket for julemeny og underholdningsinnslag mellom rettene. Kvelden fortsetter med party- og dansemusikk.

Arrangementet er åpent for enkeltpersoner, vennegjenger og bedrifter. Grupper blir plassert ved samme bord.

3-retters meny
Tomat- og mozarellasalat med pesto
Juletallerken med ribbe, julepølse, medisterkaker, rødkål, poteter og julesaus
Husets karamellpudding

Drikke til maten
For bedrifter og større grupper anbefaler vi at drikke til maten forhåndsbestilles. Baren er åpen for vanlig salg, men drikkebonger kan forhåndsbestilles og deles ut til ansatte.

StarWorkers
StarWorkers er den ultimate skandinaviske showgruppen med underholdning som favner mange. Nyt tonene til f. eks. Motown, Abba, 80-tallet, Toto, Queen og mange flere sammen med flotte kostymer og koreografi. Mer info: www.starworks.no/starworkers

Night Club Live
Etter showets finalenummer fortsetter kvelden med Night Club Live (NCL) – 45 minutter med party- og dansemusikk. Artistene synger live fra scenen til gode gamle schlagere og de yngste hitsa. Det er tid for å synge med eller innta dansegulvet.

Velkommen til julebord i Arendal Kulturhus med alt under samme tak, fantastisk mat, nattklubb, sang og dans!

Aperitiff fra kl. 18.00 / Middag og underholdning kl. 19.30

Prisen inkluderer en aperitiff, 3-rettes meny og underholdning (drikke til maten kjøpes separat).

Foto: Jarle Nyttingnes