Riksteatret

Bli med Oslo-Filharmonien på en eventyrlig musikkreise for hele familien!
Oslo-Filharmonien fyller 100 år og sammen med Riksteatret ønsker de å feire den store bursdagen med en gavepakke av en familieforestilling for barn og voksne over hele landet som har lyst til å oppleve barneteater og klassisk musikk med musikere fra Oslo-Filharmonien på sitt kulturhus.

Vi leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kjenner igjen fra sin egen virkelighet. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York-baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et visuelt univers og en animasjon som du neppe har sett maken til.

Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien. Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste. Velkommen skal dere være!

Passer for barn fra 3 år.

På scenen
Lars Andreas Aspesæter, Kristoffer Bakken Erichsen, Ragni Halle, Christine Bårreng, Sasha (Aleksandre) Khatiskatsi, Ingeborg Elisabeth Moe, Bjørn-Christian Svarstad og Kirjan Waage

Team
Dukkemaker, dukkedesigner, regissør: Kirjan Waage. Dukkedesigner: Gwendolyn Warnock. animasjon: Sigurd Slåttebrekk. Musikalsk arrangør: Aleksander Waaktaar. Produsent: Rebecca Mathisen

Forestillingslengde: 35 min. (ingen pause).

Etter en idé av Sigurd Slåttebrekk.

Produsert av Riksteatret og Oslo-Filharmonien i samarbeid med Wakka Wakka og Animando.

Foto: Riksteatret

Korona; Folkehelseinstituttet sier:
Personer som har luftveissymptomer skal ikke delta på større arrangementer, spesielt hvis de har vært i områder med vedvarende smittespredning. Ved mistanke om smitte, følg Folkehelseinstituttets råd og informasjon.