Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Kunsten å bli attraktiv

For niende gang blir det kulturkonferanse i Arendal kulturhus. Konferansen er åpen for alle, men er i hovedsak rettet mot kulturarbeidere, kunstnere, oppdragsgivere, politikere, kunst- og kulturinstitusjoner, og andre som interesserer seg for kunst, kreative næringer og stedsutvikling.

Regionplan Agder 2030 beskriver framtidas Agder som en «nyskapende og mangfoldig kulturregion», en region som er «særlig attraktiv for kunstnere, kulturarbeidere og kreative næringer». Målet er ambisiøst: Tettheten av kunstnere og kulturarbeidere i Agder skal være den høyeste i landet, utenom Oslo, i 2030.

Konferansen vil belyse status i dag, og stille spørsmål omkring kunstens betydning for samfunns- og stedsutvikling. Hvorfor er det viktig med økt tetthet av kunstnere og kulturarbeidere? Hvordan kan det offentlige tilrettelegge for å nå målet i regionplanen, og hva er kunstens og kulturens rolle på Agder i dag og i 2030?

Konferansen gir neppe alle svarene, men målet med dagen er å belyse temaet, vise fram gode eksempler, og inspirere til nytenking. Sammen kan vi løfte landsdelen.

Pris kr. 500 inkl. lunsj. Halv pris for studenter/kunstnere.

Klikk her for å komme til påmelding, eller kontakt arrangør på e-post heidi@aabk.no eller mobil 994 87 673