Grenseoverskridende og lekent

Da tubaisten Lars Andreas Haug for noen år siden valgte å gjøre arendalitt av seg, viste han at man kan være en skapende moderne musiker selv om man ikke bor i en metropol. Det beste beviset foreligger nå, når Lars Andreas sammen med det syv manns (og kvinne) sterke bandet, har sluppet deres andre album, Wazairo.

Instrumenteringen i Lars Andreas Haug Band er et like tydelig tegn på musikkens variasjon og kompleksitet, som den geografiske spredningen. Musikerne er håndplukket av Lars Andreas og kommer fra både Norge, Tyskland og Serbia. Like gjerne som jazz, kan musikken karakteriseres som world- eller samtidsmusikk. Merkelappen er ikke viktig, musikkens kvalitet taler for seg selv.
Lars Andreas har spilt sammen med en rekke av Norges fremste jazzmusikere, som Helge Lien, Trygve Seim og Live Marie Roggen, for å nevne noen. Tilsvarende mangfoldig bakgrunn har alle de seks andre bandmedlemmene – noe publikum vil høre når de får servert denne spennende og velspillende musikalske forundringspakken.

Camilla Susann Haug – vokal, Gunnar Halle – trompet,  Kalle Moberg – akkordion, Johannes Billich – piano, Steffen Schorn – saksofon, Lars Andreas Haug – tuba, Knut Aalefjær – trommer

Foto: Kenneth Hjelle

Korona; Folkehelseinstituttet sier:
Personer som har luftveissymptomer skal ikke delta på større arrangementer, spesielt hvis de har vært i områder med vedvarende smittespredning. Ved mistanke om smitte, følg Folkehelseinstituttets råd og informasjon.