Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Kristiansand Symfoniorkester presenterer: En kveld i Operettens verden

Dirigent: Henrik Schæfer
Konferansier: Espen Beranek Holm
Solister: Marie Heeschen (sopran), Elisabeth Meyer (sopran), Per Lindstrøm (tenor) og Hannes Øberg (baryton).

For Nyttårskonserten 2020 inviterer Kristiansand Symfoniorkester til en festkveld som vies helt og fullt til musikk av operettens største mestere. Henrik Schæfer er sjefdirigent for operaen i Göteborg og er en populær gjestedirigent med Kristiansand Symfoniorkester. Han har samlet en kvartett av formidable stemmer og vi får høre klingende perler av blant andre Jaques Offenbach, Franz Lehar, Emerich Kalman og Arthur Sullivan.

Som konferansier har vi gleden å oppleve den allsidige entertaineren Espen Beranek Holm, kjent fra bl.a. NRK produksjonenene Virtuos og Maestro.

Konserten varer i 2 timer og 30 minutter inklusiv pause.

Solister

Marie Heescher, Sopran
Heescher er en allsidig og karismatisk sangerinne, utdannet ved Hochschule für Musikk und Tanz i Köln. Er fast medlem av Oper Bonn og håndterer ulike genrer med full kontroll.

Per Lindström, Tenor
Lindström er ny stjerne på tenor-himmelen og som allerede har fått en rekke internasjonale engasjementer. Han fikk «Jussi Bjørling sällskapet» sin pris 2019.

Elisabeth Meyer, Sopran
Meyer er en ung svensk-sveitsisk sopran. Hun er Birgit Nilsson-stipendiat med meritter fra Kungliga Operaen i Stockholm, Drottningholmsteater og Göteborgsoperaen.

Hannes Öberg, Baryton
Öberg startet karrieren med flere roller ved den Kungliga Operaen i Stockholm og er i dag fast medlem av operaensemblet ved Theater Kiel, blant annet som Papageno i Mozarts Tryllefløyten og Figaro i Rossinis «Barberen i Sevilla».

Foto: Jon Petter Thorsen Aptum