Av og med Pernille Sørensen. Regi: Are Kalvø

Pernille Sørensen er endelig tilbake med en ny solo-forestilling!
Det har gått åtte år siden kritikerroste «Flink pike». Siden sist har Pernille blant annet vært lagleder i «Nytt på nytt», spilt i «Side om side» på NRK1 og blitt kåret til årets morsomste av folket under komiprisen i 2016.

Nå har hun altså laget standupforestillingen «Kultur». Forestillingen handler om kultur i alle dens former og varianter. Høykultur, lavkultur, kliss ny populærkultur og eldgammel upopulær kultur. Bakteriekultur og motkultur, snikskryt og tupé, basehopping og nakenbading.

Pernille Sørensen er mer enn klar for å navigere oss alle gjennom livets kulturelle labyrint.

«Høy klasse, briljerer om kultur!» – Morgenklubben med Loven & Co (Radio Norge)

«Smart, morsom og finurlig forestilling!» – VG

«Bare gled dere!» – Dagsavisen

Dette kan fort bli høstens morsomste forestilling – den 23. november braker det løs i Arendal Kulturhus, enten du er interessert i kultur eller ei!