Julekonsert

Siden oppstarten som band har Ruby Red & the Moonshine Borthers hatt en dragning mot de amerikanske slettene og historiene fra prærien.

Gjennom de tre platene har bandet latt seg inspirere av TV-serier og musikk i westernstil, latinamerikansk musikk og norsk folkemusikk.

Siden konsert nummer én har publikum vært begeistret for samspillet, den litt uvanlige instrumenteringa og de varierte låtene til bandet.

Dette blir en julekonsert på bandets egne premisser, hvor snø og slaps blir byttet ut med en eim av kaktusblomster og solvarm asfalt.

Marte Vaaje Herwell – vokal, Nicolai Herwell – akustisk gitar / vokal, Mats William Wennerberg – elektrisk gitar / vokal, Johanne Flottorp – hardingfele / fele, Tobias Flottorp Heltzer – bass, Mats Jakob Jebe Nesmann – trommer.

Foto: Sara Angelica Spilling