Laster Arrangementer
Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

En lidenskapelig og lengtende enke

Mayliss Palle Johnsen er enke, barnløs og livshungrig. Håndverkeren som nettopp har renovert badet hennes står plutselig i døren med en bukett roser. Det setter i gang en tsunami i henne, følelser hun ikke har turt å vedkjenne seg velter frem, men fører også til et dramatisk oppgjør med fortiden hennes. Monologen er en usentimental, humoristisk og eksistensiell skildring av et kvinneliv. Gjennom stykket får vi kjennskap til de valgene hun måtte ta for å overleve, men som også frarøvet henne det hun lengtet mest etter. Nå vil hun ikke lenger bare eksistere. Hun vil leve mer. Mye mer!

«I et alminnelig liv kan det også finnes mye dramatikk. Dette er et stykke om en helt vanlig kvinne, ingen nobelprisvinner eller kjendis, og det syns jeg er meningsfylt. Mange eldre føler seg usynlige og/eller «avskiltet» fra omverden, derfor mener jeg at dette er et viktig tema og et stykke som mange kan kjenne seg igjen i», sier Liv Hege.

Med: Liv Hege Nylund. Av: Elsie Johansson Regi: Marika Lagercrantz, Scenografi og kostymedesign: Hans Petter Harboe
Produsent: Turnéteatret i Trøndelag

Korona; Folkehelseinstituttet sier:
Personer som har luftveissymptomer skal ikke delta på større arrangementer, spesielt hvis de har vært i områder med vedvarende smittespredning. Ved mistanke om smitte, følg Folkehelseinstituttets råd og informasjon.

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/