Laster Arrangementer

Med Belinda Davids – 5. mai 2021

Whitney Houstons musikalske ettermæle blir bragt til live i dette kritikerroste hyllestshowet, som er beskrevet som «utrolig imponerende».

Forbered deg på å bli målløs over Belinda Davids fantastiske stemme. Hun har toppet hitlistene i sitt hjemland Sør-Afrika og har opptrådt sammen med kunstnere som Keri Hilson, Keyshia Cole og Monica. Hun har også vært på Fox TVs «Showtime at the Apollo» og BBC1 TVs «Even Better Than the Real Thing».

Akkompagnert av live band, kor og dansere kombinert med sublime lyd- og lyseffekter, blir det en vakkert arrangert hyllest til en av verdens mest elskede sangere.

Den to timer lange produksjonen er fylt med glede og nostalgi. Den tar deg med på en hjertevarm reise gjennom Houstons største hits som «I Will Always Love You», «I Wanna Dance With Somebody», «How Will I Know», «One Moment in Time», «I Have Nothing», «Run to You», «Didn’t We Almost Have It All», «Greatest Love of All», «I’m Every Woman», «Queen of the Night», «Exhale (Shoop Shoop)» og «Million Dollar Bill».

The Greatest Love of All har allerede imponert publikum rundt om i Europa, Midtøsten, Asia, Sør-Afrika, Australia og New Zealand, og får flotte anmeldelser i hele verden.

Korona; Folkehelseinstituttet sier:
Personer som har luftveissymptomer skal ikke delta på større arrangementer, spesielt hvis de har vært i områder med vedvarende smittespredning. Ved mistanke om smitte, følg Folkehelseinstituttets råd og informasjon.

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/