Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Ung Kultur Møtes

UKM (Ung Kultur Møtes) er en av landets største offentlige satsninger på ungdomskultur, og har pågått siden 1985.

Ungdom (13-20 år) kan delta med alle slags kulturuttrykk innenfor kategoriene film, teater, litteratur, utstilling, dans, musikk, nettredaksjon/videoproduksjon, konferansier, arrangør og sceneteknikk. Altså, alt som kan stilles ut og alt man kan opptre med på en scene, og selve arrangementsgjennomføringen. Påmelding innen 1. mars på ukm.no.

UKM er ingen konkurranse. Målet er å ha det gøy, lære og at ungdom med samme interesser treffer hverandre. Fagpanelets vurderinger skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltakerne skal speile bredden i den lokale mønstringen.

Mønstringen er delt i scenemønstring og kunstutstilling. Dette er et enestående arrangement hvor du har muligheten til å se ungdom fra Arendal vise frem et mangfold av interesser og talenter.

Velkommen!