Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

UKM i kulturhuset betyr trøkk, variasjon, kvalitet og mangfold

UKM (Ung Kultur Møtes) er en av våre viktigste visningsarena for unge talenter. Hvert år samles rundt 150 ungdommer (13-20 år) fra alle kommunene i hele fylket til fylkesfestival, og deler raust av sin kreativitet og energi. Med bistand fra kulturhusets profesjonelle stab og en flott gjeng unge arrangører, teknikere og konferansierer blir dette en spesiell opplevelse både for deltakere og publikum. Forestillingene er åpne for alle, og på programmet står en miks av dans, sang, musikk, film, teater og andre kulturuttrykk.

Mange kulturkjendiser har startet karrieren sin på en UKM-scene – kom og opplev morgendagens kunstnere og artister!

Korona; Folkehelseinstituttet sier:
Personer som har luftveissymptomer skal ikke delta på større arrangementer, spesielt hvis de har vært i områder med vedvarende smittespredning. Ved mistanke om smitte, følg Folkehelseinstituttets råd og informasjon.